Zuzana Peterová

tři setkání, tři témata, tři zamyšlení

V rámci tří sebezkušenostních seminářů si projdete nejen vlastními bolestmi, ale zamyslíte se i nad složitostí života, se kterou se potýkáte vy  i vaši  blízcí. Budete mít možnost postupně prozkoumat a odhalit  jak a proč prožíváte trápení, blízké  vztahy a lásku. Jak jste na tom v těchto otázkách. Jak vás ovlivňují a omezují zakořeněné myšlenky, předsudky a vzorce, kterým jste uvěřily.

Celá trilogie vychází z dlouholetých  zkušeností a bohaté  psychoterapeutické praxe Zuzany Peterové  a je pojmenována podle knih, které na tato témata  napsala.

Začneme s tématem:  Proč pláčeš duše?  Nejsou velká nebo malá trápení. Všechna trápení jsou totiž stejně velká, protože nás bolí. Když duše pláče, všechny radosti našeho života mizí.

Následovat bude téma:  Máš mne vůbec ráda? Odvěký problém ve vztahu matky a dcery. Proč se dostáváme do stále se opakujících problémů při komunikaci a proč je až nepochopitelné, že mnohdy zcela banální situace nelze vyřešit. Jsme vždycky v právu, nebo nemá matka pro nás nikdy pochopení? A nebo je to naopak? A nebo jde o běžný stav generačně odlišného pohledu na život?

Celou trilogii zakončíme tématem:  Láska v mnoha podobách. Jaké jsou bolesti, zápasy, prohry, ale i naděje spojené s nejkrásnějším lidským citem, tedy láskou?

 

lektorka : PhDr. Zuzana Peterová

 

MÍSTO KONÁNÍ: Praha -Vinohrady, Písecká 19,

 

Tak tohle je přesně pro mě, chci se ROVNOU PŘIHLÁSIT!

16.8.2017 dominika